Web Analytics Made Easy - Statcounter

احتمال افزایش حوادث رانندگی به دلیل نداشتن علائم راهنمایی و هشداردهنده بر روی پل سوم بشار شهر یاسوج نگرانی شهروندان مرکز استان را به همراه داشته است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از صبح زاگرس شهر یاسوج مرکز استان کهگیلویه‌وبویر احمد به دلیل  قرار گرفتن در منطقه جغرافیایی که باعث شده رودخانه بشار از وسط شهر عبور کند نیاز ضروری را به ساختار پل های متعدد برای متصل کردند بخش های از این شهر به هم دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پل سوم بشار به طول 130 متر دارای دو دهانه 25 متری ودو دهانه 45 متری دارای باند رفت وبرگشت با عرض 11 متر و دو پل کوچک زیرگذر 10 متری است که فاز اول این پل  بعد از سال ها وقفه سرانجام افتتاح شد.

 البته بعد از بارش های سیل آسا در سال 98 برخی از معایب فاز اول این پل خود را نمایان کرد که مقداری از مشکلات آن نیز برطرف شد اما یکی از مهمترین معایب آن یعنی نداشتن علائم راهنمایی و رانندگی و هنگام خروج از دهانه پل برای قرار گرفتن در دوبانده کمربندی پارک ساحلی، عرض کم جاده همچنان پا بر جاست.

نمی توان از روند  پیشرفت ساخت و تکمیل فاز دوم این پل که این روز ها در حال انجام است غافل شد،اما باید این نکته را نیز در نظر داشت که نداشتن علائم راهنمایی و رانندگی بر روی پلی که یک فاز آن بیشتر افتتاح نشده و خودرو های عبور بعد از عبور از یک دو بانده باید با باریک شدن جاده بر روی پل مواجه شوند بسیار خطرناک است.

بخصوص آنکه شب ها به دلیل نداشتن نور کافی و علائم راهنمایی و رانندگی احتمال برخورد خودروها با قالب های بتونی که برای تفکیک خروجی پل گذاشته شده است زیاد است و حتی در چند سالی که از افتتاح فاز اول این پل می گذرد چندین تصادف نیز برای برخی خودرو های عبوری از پل سوم بشار رخ داده است.

ساخت پل های درون شهری بخصوص جاده های از این قبیل که بار ترافیکی شدیدی را به همراه دارد باید با رعایت اصول ایمنی و تکمیل شدن کامل پروژه صورت گیرد که متاسفانه در انجام این پروژه فقط افتتاح آن مهم بوده است.

هرچند این پل توانسته از بار ترافیکی خروجی شهر بکاهد اما عدم رسیدگی به مشکلات و معضلات آن می تواند حوادث تلخی برای شهروندان به بار آورد.

      انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: علائم راهنمایی پل سوم بشار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۴۱۹۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقاط حادثه خیز در خوزستان ۵۰ درصد کاهش یافت

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا باوی ظهر امروز یکشنبه در جمع خبرنگاران گفت: در سال‌های اخیر کارهای متعددی در حوزه بهسازی و ساخت راه‌های خوزستان با هدف کاهش تصادفات انجام گرفته اما هنوز ایرادهایی در کیفیت راه‌ها و نقاط حادثه‌خیز در استان وجود دارد.

وی با بیان اینکه در خوزستان ۱۹ نقطه حادثه خیز توسط پلیس راهور کشور و وزارت راه و شهرسازی احصاء و به استان ابلاغ شد، افزود: در سال ۱۴۰۲ تعداد ۹ نقطه که در تعهد اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خوزستان بود، رفع شده است.

باوی گفت: منطقه غره در محور رامهرمز- بهبهان، شهرک دانش در محور اندیمشک- شوش، شهرک مدنی در محور ماهشهر- هندیجان، تقاطع ظلم‌آباد در محور گتوند- لالی، کیلومتر ۲۰ محور خرمشهر- اهواز، قلعه چنعان محور کمربندی- صنایع فول، تدین در محور ملاثانی- اهواز، کارخانه قند محور شوش- دزفول، خارستان در محور بهبهان- رامهرمز، نقاطی است که رفع نقص آنها صورت گرفته و ایمن‌سازی شد.

معاون اجتماعی و پیشگیری دادگستری خوزستان ضمن تاکید بر لزوم ارتقای فرهنگ رانندگی صحیح بین مردم و رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی خبر داد: یکی دیگر از کارهای این معاونت در سال گذشته تهیه محتوای پیشگیرانه و انتشار از طریق رسانه‌های جمعی و ارسال پیامک به رانندگان پر خطر بوده است.

باوی افزود: مواردی همچون نصب و به روز رسانی سامانه‌های کنترل سرعت و ثبت تخلفات جاده‌ای (درون و برون شهری در خوزستان)، رصد آخرین وضعیت دوربین‌های هوشمند در استان و نصب سامانه‌های نظارتی برای اعمال نظارت بر نقاط حادثه خیز می‌تواند در کاهش تلفات جانی و خسارت‌های مالی مؤثر باشد که باید در سال جاری نسبت به آن اهتمام ویژه‌ای شود.

کد خبر 6091024

دیگر خبرها

  • نقاط حادثه خیز در خوزستان ۵۰ درصد کاهش یافت
  • کاهش تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو
  • دومین حادثه رانندگی وزرای صهیونیست در ۲۴ ساعت گذشته + ویدئو
  • وزارت راه: تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو کاهش می‌یابد
  • وزارت راه:تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو کاهش می‌یابد
  • افتتاح و کلنگ‌زنی چند پروژه در دانشگاه یاسوج 
  • چند پروژه عمرانی دانشگاه یاسوج با حضور وزیر علوم افتتاح شد
  • گلایه امام جمعه یاسوج از فرسودگی ناوگان حمل و نقل شهری
  • جلوگیری از تردد خودروهای شوتی در جاده‌های کهگیلویه و بویراحمد
  • گلایه امام جمعه یاسوج از فرسودگی ناوگان حمل و نقل شهری یاسوج