Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، احمد سلطانی یکی از راننده‌های عبوری از جاد ه یزدان آباد به نوق حدفاصل روستای سنگ تا سید جلال الدین گفت: چندین سال از ساخت این جاده می گذرد و هر ساله به خرابی این جاده افزوده می‌شود.

او افزود: اهالی روستا‌های اطراف که مجبور هستند هر روز از این جاده تردد کنند از وضعیت آسفالت این جاده به شدت ناراضی هستند و هر ماه ناچار به پرداخت هزینه تعمیر ماشین‌های خود به دلیل استهلاک بالا در این جاده هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 سلطانی همچنین گفت: علاوه بر خرابی آسفالت، در اکثر قسمت‌های جاده علائم راهنمایی و رانندگی  وجود ندارد.

 خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان کرمان در این منطقه موضوع را از مسئولان جویا شد. 

عباس طالقانی، معاون اداره راهداری و حمل ونقل جاده‌ای رفسنجان ضمن تایید نامناسب بودن آسفالت جاده یزدان آباد به نوق حدفاصل روستای سنگ به سید جلال الدین گفت: با توجه به نیاز بهسازی این جاده و پاسخ به مطالبه به حق مردم، مطالعات طرح بهسازی ۱۰ کیلومتر مربوط به حوزه رفسنجان این جاده اواخر سال ۱۳۹۹ انجام شد.

او  با بیان اینکه  طرح بهسازی پس از پایان مرحله مطالعات به سرعت به مرحله مناقصه رفته است، بیان داشت: متاسفانه مشکلی که این طرح با آن مواجه است شرکت نکردن پیمانکار ذی صلاح در این مناقصه است و همین امر موجب تاخیر در اجرای این طرح شده است.

طالقانی ضمن اشاره به تجدید مناقصه طرح بهسازی ابراز امیدواری کرد: انتخاب پیمانکار تا پایان امسال انجام شود.

 یحیی پورحبیبی، رییس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای شهرستان زرند نیز  گفت: حدود ۱۶ کیلومتر از این جاده در حوزه شهرستان زرند است و نیازم مبرم به بازسازی دارد.

او افزود: برای بازسازی موقتی، طرح قیرپاشی سطح این جاده را در دستور کار داریم و به دنبال تامین بودجه ۶ میلیارد ریالی این طرح هستیم.

پورحبیبی ضمن اشاره به مشکلات تابلو‌های راهنمایی و رانندگی در این جاده بیان کرد: یکی از معضلات اصلی، بحث سرقت علائم راهنمایی و رانندگی و همچنین ورود دام‌های سنگین (شتر) به حریم جاده‌ها و آسیب به علائم راهنمایی  هست که شایسته است اهالی در صورت مشاهده این گونه موارد، مراتب را به اداره راهداری و یا امور انتظامی گزارش دهند.

انتهای پیام/ م 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آسفالت جاده تابلوی راهنمایی و رانندگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۳۸۳۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه و بهسازی راه‌های استان زنجان با اجرای ۷ پروژه

به گزارش خبرگزاری مهر، اصغر اسماعیلی گفت: بخشی از پروژه‌های بهسازی و توسعه در کریدورهای اصلی زنجان - بیجار، زنجان - دندی - تخت سلیمان، زنجان - بناب، منجیل، سه‌راهی سلطانیه به قیدار و همدان و همچنین بهسازی کلور به درام از حوزه شهرستان طارم است که امسال با جدیت بیشتری دنبال می‌شود.

وی راه و حمل‌ونقل را یکی از مؤلفه‌های توسعه هر کشوری عنوان کرد و افزود: استان زنجان به جهت موقعیت جغرافیایی و واقع شدن در کریدور اصلی کشور به عنوان محور حیاتی در بحث حمل‌ونقل شناخته می‌شود که توجه به ایمنی محورهای مواصلاتی این استان از اولویت‌های حمل‌ونقل جاده‌ای است.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای زنجان نگهداری راه‌ها اعم از راه‌های فرعی و اصلی را از مهمترین وظایف راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان دانسته و گفت: با توجه به اعتبارات تخصیصی بازسازی و روکش رویه راه‌ها نیز از دیگر مواردی است که همواره مورد توجه است.

وی اولویت اصلی راهداری را حفظ ایمنی راه‌ها دانست و ادامه داد: با اعتبارات تخصیص داده شده، بخشی از آزادراه زنجان - قزوین طی قراردادی که در سال گذشته منعقد شد بازسازی وبهسازی شد.

اسماعیلی از برگزاری مناقصه ۳۵ کیلومتر از آزادراه زنجان - قزوین از کیلومتر صفر تا ۳۵ در باند شمالی و جنوبی در سال ۱۴۰۳ خبر داد و گفت: در دو لاین این آزادراه به طول ۳۵ کیلومتر بهسازی و روکش انجام خواهد شد که با تعیین شدن نتیجه مناقصه و پیمانکار، حدود ۷۰ درصد مشکلات آزادراه حل می‌شود.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان زنجان در ادامه به هزینه‌های بالای ساخت راه اشاره کرد و ادامه داد: ساخت یک کیلومتر راه اصلی حدود ۱۵ الی ۲۰ میلیارد تومان هزینه دارد که با شرایط اقتصادی حاکم و محدودیت‌های اعتباری باید از ظرفیت‌های خارج از اعتبارات دولتی که می‌تواند به پروژه‌ها تزریق شود استفاده کرد.

وی با بیان اینکه استان زنجان ۵ هزار و ۸۰۰ کیلومتر از کل راه‌های کشور را به خود اختصاص داده است، گفت: ۲۰۰ کیلومتر از این راه‌ها آزادراه، ۱۴۰ کیلومتر بزرگ‌راه، ۳۵۰ کیلومتر محور اصلی، ۹۵۰ کیلومتر راه فرعی و ۴ هزار و ۲۰۰ کیلومتر آن راه روستایی است.

کد خبر 6090434

دیگر خبرها

  • بهسازی ۲۱۰ کیلومتر از آسفالت آزادراه تبریز - زنجان
  • کیفیت و بی‌توجهی: دست اندازی در جاده پیشرفت راهسازی ایران
  • توسعه و بهسازی راه‌های استان زنجان با اجرای ۷ پروژه
  • اجرای زیرسازی ۸۶ کیلومتر راه روستایی در استان اصفهان
  • راهنمایی مدیریت مالی بهتر در «دخل و خرج»
  • زیرسازی ۸۶ کیلومتر راه روستایی در استان اصفهان انجام شد
  • گلایه مردم از عدم اتمام آسفالت ریزی محور پلدشت به مرگنلر 
  • نظر رئیس پلیس راهور درباره تغییر طرح ترافیک تهران | این سه بزرگراه نیاز شدید به بهسازی آسفالت دارند
  • کاهش ترافیک بزرگراه آزادگان با بهره‌برداری از ۲ طرح عمرانی
  • برگزاری میزخدمت و بررسی مشکلات بخش گل تپه با حضور نماینده مردم شهرستان‌های کبودراهنگ