Web Analytics Made Easy - Statcounter

همشهری آنلاین- فاطمه کاظمی:

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان همدان در نشست خبری خود به مناسبت روز جهانی ایمنی راه‌ها گفت: تاکنون در 119 کیلومتر از محورهای استان سیستم روشنایی نصب شده است. در همین راستا و برای رفع نقاط پرتصادف پروژه روشنایی در بیش از 20 کیلومتر از محورهای استان و همچنین 13 مورد روشنایی نقطه‌ای در حال اجراست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صفر صادقی‌راد افزود: مهم‌ترین کارکرد سیستم‌های روشنایی ایجاد دید آسان و دقیق، امکان تشخیص وسایل نقلیه در فاصله مناسب، تشخیص به موقع موانع، علائم و تابلوهای راهنمایی و رانندگی در محورهاست.

وی سرقت علائم راهنمایی و رانندگی از جمله کابل و ترانس را از جمله دغدغه‌های مهم این اداره عنوان کرد و توضیح داد: وقوع سوانح جاده‌ای از علل مهم این سرقت‌ها بوده که در حال حاضر با طرح مسئله سرقت در کمیسیون ایمنی راه‌های استان، با ورود گشت‌های انتظامی و پلیس راه به همراه گشت نیروهای راهداری، این موضوع تا حدود زیادی ساماندهی شده شده است.

صادقی راد ادامه داد: رسانه‌ها می‌توانند در تبیین و فرهنگسازی این موضوع برای مردم نقش مهمی داشته باشند زیرا با سرقت هر علائم جاده‌ای حتی مورد جزیی نیز این سازمان متحمل خسارت بسیاری می‌شود.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان همدان با بیان این‌که یکی از استان‌هایی که بیشترین سهم در جابجایی کالای کشور دارد را استان همدان است، توضیح داد: سال گذشته 12 میلیون تن کالا از استان جابجا شده است. همچنین در این مدت 767 هزار و 700 فقره بارنامه صادر شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته 5 و نیم درصد افزایش داشته است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان همدان در ادامه به کسب رتبه نخست راهداری همدان در کشور در زمینه مدیریت سامانه‌های هوشمند اشاره کرد و گفت: این اداره‌کل در جمع بندی رتبه‌های ارزیابی مرکز مدیریت راه‌ها در چند سال اخیر به طور متناوب در حوزه مدیریت سامانه‌های هوشمند حمل و نقل، حائز رتبه نخست کشور شده است.

صادقی راد ادامه داد: یکی از مهم‌ترین روش‌ها و ابزارهای روز دنیا برای ارتقای سطح ایمنی سفرهای جاده‌ای و کاهش تصادفات، به‌کارگیری و استفاده موثر از سامانه‌های هوشمند حمل و نقل شامل ترددشمارهای برخط، دوربین‌های نظارت تصویری، دوربین‌های ثبت تخلف سرعت، دستگاه‌های توزین در حال حرکت، مدیریت امداد جاده‌ای، تلفن ۱۴۱، سامانه ثبت سوانح و وقایع جاده‌ای، تابلوهای پیام متغیر و ترافیک نما، تابلوهای سفرنما و مانند این در سطح جاده‌های کشور است.

وی تأکید کرد: هم اکنون 55 سامانه عبور و مرور، 28 دوربین نظارت تصویری، 74 دستگاه ترددشمار و 2 دوربین توزین در حال حرکت در محورهای استان همدان فعالیت می‌کنند.

کد خبر 603208

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: استان همدان حمل و نقل جاده ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۱۱۰۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقاط حادثه خیز جاده‌های گیلان شناسایی و رفع شود

به گزارش خبرنگار مهر، رضا اکبری عصر شنبه در جلسه ایمنی راه‌های استان گیلان اظهار کرد: آمار تصادفات رانندگی در کشور بالا است و ما متوجه آن هستیم و اعتقاد داریم باید برای کنترل آن اقدامات لازم را انجام دهیم.

معاون سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای ضمن تاکید بر لزوم سرمایه‌گذاری در حوزه زیرساخت و جاده سازی استاندارد افزود: در حوزه جاده سازی باید حداکثر تلاش و مسؤولیت پذیری را به خرج دهیم تا آمار تصادفات رانندگی کاهش پیدا کند.

اکبری از محدود بودن بودجه سازمان راهداری کشور سخن گفت و تصریح کرد: با وجود اینکه بودجه ما در این سازمان اندک است با این حال باید در راستای وظایف ذاتی خود، ایمنی سازی راه‌ها و کسب رضایتمندی مردم قدم برداریم.

وی تحلیل علت تصادفات را نیز در جهت کاهش آمار تصادفات ضروری خواند و بیان داشت: رؤسای ادارات راهداری در شهرستان‌ها باید تمام نقاطی که تصادفات آن بیشتر از جاهای دیگر است شناسایی کنند تا مشخص گردد سازمان راهداری چگونه می‌تواند در این خصوص کمک کرده و آمار را کاهش دهد.

معاون سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای افزود: تابلوهای راهنمایی و رانندگی در استان گیلان محو هستند و باید برای حل این مشکل چاره اندیشی شود زیرا با توجه به مسافر خیز بودن گیلان، این موضوع می‌تواند یکی از علل بالا بودن تصادفات رانندگی باشد.

کد خبر 6090225

دیگر خبرها

  • کاهش تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو
  • جان باختن ۶۱ نفر در استان کرمان به دلیل قاچاق سوخت و اتباع غیرمجاز
  • بزرگداشت روز ملی ایمنی حمل و نقل در لرستان
  • نقاط حادثه خیز جاده‌های گیلان شناسایی و رفع شود
  • وقوع بیش از ۵۰۰۰ تصادف در جاده‌های استان کرمان
  • جان باختن ۶۱ نفر در استان کرمان به دلیل قاچاق «سوخت و اتباع غیرمجاز»
  • سوانح رانندگی در مشهد ۵۰ نفر را مصدوم کرد
  • ۲۷ مصدوم در حوادث رانندگی جاده های استان سمنان
  • از درشکه تا اتومبیل؛ یک قرن فرهنگسازیِ ناتمام
  • دستگیری سارق گاردریل‌های جاده‌ای در شیروان