Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-29@14:27:52 GMT

کمبود علائم راهنمایی و رانندگی در جاده مرگ+تصاویر

تاریخ انتشار: ۱۴ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۲۹۱۱۴۴

کمبود علائم راهنمایی و رانندگی در جاده مرگ+تصاویر

کمبود علائم راهنمایی رانندگی در بیشتر نقاط حادثه ساز در جاده یاسوج اصفهان سالانه باعث تصادفات شدید در این محور شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از صبح زاگرس ؛جاده یاسوج اصفهان مهمترین جاده ترانزیتی استان است که سال های سال در حسرت دوبانده سازی کامل به سر می برد و همین امر نیز باعث شده تا بسیاری از مشکلات این جاده نمایان شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

از جاده یاسوج اصفهان می توان به مهمترین و البته شلوغ ترین جاده استان کهگیلویه و بویراحمد یاد کرد که از مهمترین مشکلات این جاده به عرض کم ، شیب های خطر ناک  که به واسطه دو بانده سازی در چند سال گذشته بسیاری از این خطرات کاهش پیدا کرده اما همان گونه که در تصاویر قابل مشاهده است هنگام کار بر روی این جاده هیچ گونه علائم نشان دهنده کار بر روی جاده و علائم راهنمایی و رانندگی که پیچ های تند و خطرناک را به رانندگان هشدار بدهد وجود ندارد .

 

 نبود علائم راهنمایی و رانندگی در پیچ های تند و خطرناک جاده یاسوج اصفهان که از قضا در حال دوبانده سازی نیز هست و همان گونه که در تصاویر قابل مشاهده است ماشین آلات سنگین در حال کار بر روی  مهمترین جاده ترانزیتی استان هستند سالانه باعث تصادفات بسیاری در این جاده شده است.

 

برخورد خودروها با ماشین آلات کنار جاده در شب

یکی دیگر از مشکلاتی که نبود علائم راهنمایی و رانندگی در جاده یاسوج اصفهان می تواند به وجود آورد برخورد خودروها بخصوص در شب با ماشین آلات کنار جاده است.

 

با وجود اینکه در چند سال گذشته بسیاری از نقاط این جاده دوبانده  شده است اما خیلی از نقاط نیز علی رغم پایان کار دوباند سازی هیچ گونه عملیات قیر ریزی انجام نگرفته است که این مسئله خود جای سوال دارد.

احتمال برخورد خودروها با پل دو راهی یاسوج دهدشت

یکی از نقاطی که نیاز فوری به نصب علائم راهنمایی و رانندگی دارد کنار پل جاده یاسوج دهدشت در مسیر جاده یاسوج اصفهان است که نبود علائم می تواند باعث برخورد خودرو ها به دیواره پل شده و خطرات جانی بسیاری را به وجود بیاورد.

 

وجود علائم راهنمایی و رانندگی می تواند بسیاری از تصادفات بخصوص زمانی که رانندگان به دلیل نا آشنا بودن با جاده از مسیر منحرف می شود را کاهش دهد.

 باید منتظر ماند که بعد از پایان پروژه دو بانده کردن این مسیر آیا علائم راهنمایی و رانندگی مطابق با استاندارد های روز بر روی این جاده نصب می گردند و یا اینکه باز هم باید شاهد فوت عزیزانمان در این مسیر خطرناک باشیم.

تصاویر تکمیلی در زیر آمده است؛

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۹۱۱۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم جلوگیری از احداث ابنیه در مجاورت جاده‌های گیلان

به گزارش خبرنگار مهر، اسدالله عباسی عصر شنبه در نشست ایمنی راه‌های استان با گرامیداشت هفتم اردیبهشت ماه روز حمل و نقل و ایمنی اظهار کرد: در کنار اعمال جرایم رانندگی، علائم رانندگی و نصب دوربین‌های نظارتی می‌تواند در کاهش آمار تصادفات مؤثر و بازدارنده باشد.

استاندار گیلان خط‌کشی راه‌ها و تقویت روشنایی جاده‌ها را نیز برای افزایش ایمنی رانندگی لازم و ضروری دانست و افزود: از آنجا که پلیس راهنمایی و رانندگی نمی‌تواند در همه جا مستقر باشد باید نسبت به نصب دوربین‌های نظارتی اقدام شود تا قبل از وقوع هر حادثه جاده‌ای و تصادف، با متخلفان اعمال قانون شوند.

عباسی هدایت عابران برای استفاده از پل‌های عابر پیاده را هم موضوعی ضروری خواند و تصریح کرد: نصب سرعت گیر نمی‌تواند به تنهایی در کاهش حوادث جاده‌ای کمک کننده باشد چه بسا همین افزایش تعداد سرعت گیرها به عاملی در جهت حوادث رانندگی تبدیل شوند.

وی بیان داشت: آمار ورود خودروها به استان گیلان بسیار بالاست بنابراین طبیعی است که در چنین وضعیتی آمار تصادفات و تلفات جاده‌ای زیاد باشد که البته باید برای کاهش آن همه دستگاه‌های ذیربط همکاری کنند.

عباسی با بیان اینکه کنار گذر کوچصفهان قادر به هدایت ترافیک نیست، گفت: باید از تغییر کاربری و احداث ابنیه در مجاورت جاده‌ها جلوگیری به عمل آید زیرا چنین سازه‌هایی اهمیت بزرگراه‌ها که اعتبارات زیادی برای احداث آن صرف می‌شود را زیر سوال می‌برد.

استاندار گیلان عنوان کرد: سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور باید متناسب با شرایط استان‌ها در مورد آنها تصمیم گیری کند زیرا در بعضی استان‌ها تعداد زیادی کنارگذر و پل احداث شده اما در برخی استان‌ها مانند گیلان و شهر رشت این کار صورت نگرفته است.

عباسی بیان داشت: در کنار نصب دوربین‌های هوشمند، اداره کل راهداری و پلیس راهور باید همکاری بیشتری با یکدیگر داشته باشند تا بتوانیم آمار تصادفات در جاده‌های گیلان به خصوص در محور سراوان به سمت امامزاده هاشم و ورودی سنگر به سمت سیاهکل را کاهش دهیم.

کد خبر 6090242

دیگر خبرها

  • کمبود این ویتامین باعث سرطان پروستات و سرطان سینه می‌شود
  • کاهش تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو
  • جان باختن ۶۱ نفر در استان کرمان به دلیل قاچاق سوخت و اتباع غیرمجاز
  • بزرگداشت روز ملی ایمنی حمل و نقل در لرستان
  • لزوم جلوگیری از احداث ابنیه در مجاورت جاده‌های گیلان
  • نقاط حادثه خیز جاده‌های گیلان شناسایی و رفع شود
  • وقوع بیش از ۵۰۰۰ تصادف در جاده‌های استان کرمان
  • جان باختن ۶۱ نفر در استان کرمان به دلیل قاچاق «سوخت و اتباع غیرمجاز»
  • ۲۷ مصدوم در حوادث رانندگی جاده های استان سمنان
  • از درشکه تا اتومبیل؛ یک قرن فرهنگسازیِ ناتمام