Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار، هر مصطفی پناهنده پیش از ظهر یکشنبه در مانور روز ملی ایمنی حمل و نقل (روز رانندگی بدون حادثه) اظهار داشت: برای ایمنی بیشتر جاده‌ها همه محورهای اصلی به لحاظ نصب علائم رانندگی و خط کشی به روز می‌شوند.

وی افزود: ۵۵ دوربین ثبت تخلف رانندگی در جاده‌های استان همدان نصب شده و ۱۱ دستگاه هم در حال نصب است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پناهنده در ادامه با تأکید بر اینکه با فرهنگ سازی صحیح و ایجاد فرهنگ ایمنی در بین مردم آمار تصادفات و حوادث جاده‌ای به حداقل می‌رسد، یادآور شد: حضور در مدارس، آموزش به کودکان و آگاه سازی خانواده‌ها با حضور کارشناسان مجرب، توزیع بروشور و پوسترهای تبلیغاتی، توصیه‌های ترافیکی و اقدامات کارشناسی تصادفات و حوادث جاده‌ای از جمله اقدامات در دستور کار این اداره کل در این روز است.

وی گفت: در تعطیلات نوروزی امسال حوادث رانندگی منجر به فوت در راه‌های استان ۵۰ درصد نسبت به پارسال کاهش داشته است.

معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان همدان نیز در این مراسم پیرامون رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی، استفاده صحیح از راه به عنوان سرمایه ملّی، علائم ایمنی در جاده‌ها و تجهیزات ایمنی در محورهای مواصلاتی مواردی را بیان کرد.

آشنایی دانش آموزان با مفاهیم اولیه و پایه ایمنی ترافیک

صفر صادقی راد هدف از حضور در مدارس را آشنایی دانش آموزان با مفاهیم اولیه و پایه ایمنی ترافیک عنوان کرد و گفت: ایمنی از عوامل مهم و تأثیرگذار در حمل و نقل است که از یک طرف اطمینان شبکه حمل و نقلی کشور را بالا می‌برد و از طرفی موجب توسعه اقتصادی می‌شود.

کارشناس مسئول ایمنی و ترافیک اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان همدان نیز در خصوص اقدامات انجام شده در خصوص مدارس حاشیه راه‌های استان گفت: اقدامات آموزشی و فیزیکی در دستور کار این اداره کل قرار گرفته است.

مصطفی وصالی افزود: نصب علائم هشدار دهنده جاده‌ای، خط کشی و رنگ آمیزی جاده‌ها و حضور کارشناسان و مربیان مجرب در حوزه راهداری و حمل و نقل جاده‌ای و همچنین پلیس در مدارس در بحث آموزش و توزیع اقلام آموزشی بین دانش آموزان از جمله این اقدامات است که در طول سال اجرایی می‌شود.

رئیس پلیس راه محورهای روستایی استان همدان هم در این مراسم، سرعت را منشأ بیشتر تخلفات رانندگی عنوان کرد.

سرهنگ احمد فرجی یادآور شد: فرهنگ‌سازی به عنوان مهمترین عامل در پیشگیری از سوانح رانندگی باید مورد توجه قرار گیرد و این فرهنگ سازی باید از دوران کودکی تبیین و آموزش داده شود.

گفتنی است، این برنامه با حضور نیروهای امدادی از راهداری، هلال احمر، اورژانس و پلیس راه به شکل نمادین در محورهای مواصلاتی استان همدان برگزار شد و دستگاه‌های مرتبط با ایمنی راه‌های استان همدان در مانوری مشترک از مقر پلیس راه همدان کرمانشاه حرکت خود را آغاز کرده و خودروهای خدمات رسان پس از طی مسیرهای تعیین شده به شکل نمادین در سطح شهر حضور یافتند.

کد خبر 4602500

منبع: مهر

کلیدواژه: راهداری و حمل و نقل جاده ای استان همدان جاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۸۶۱۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش تلفات تصادفات رانندگی نیازمند اقدامات فرهنگی است

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آذربایجان‌غربی گفت: برای کاهش آمار و تلفات ناشی از تصادفات رانندگی نیاز به فرهنگ‌سازی و اقدامات فرهنگی بوده لذا فرهنگ‌سازی و نهادینه کردن الگوهای صحیح رانندگی کاری است که هرکسی به سهم خود باید به آن توجه کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، ایرج دست‌نشان امروز _جمعه هفتم اردیبهشت_ به مناسبت روز ملی حمل و نقل و ایمنی با تبریک این روز اظهار کرد: برای داشتن اقتصادی پویا داشتن حمل و نقلی سریع و ایمن یکی از موضوعات مورد توجه در هر جامعه‌ای است.

وی افزود: برای کاهش آمار و تلفات ناشی از تصادفات رانندگی نیاز به فرهنگ‌سازی و اقدامات فرهنگی بوده لذا فرهنگ‌سازی و نهادینه کردن الگوهای صحیح رانندگی کاری است که هرکسی به سهم خود باید به آن توجه کند.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آذربایجان‌غربی گفت: با توجه به داشتن حمل و نقل ایمن همه ساله بخش اعظمی از بودجه‌های دولت به امر ایمنی راه‌ها اختصاص داده شده که صرف اجرای طرح‌های مختلف سخت افزاری و نرم‌افزاری می‌شود، قدر مسلم نتیجه بخش شدن این طرح‌ها نیازمند ایجاد حس مسئولیت در بین آحاد مردم به عنوان عضو تأثیرگذار در ارتقا ایمنی ترددهای جاده‌ای و شهری است.

دست‌نشان تصریح کرد: نیاز است با انتقال دغدغه و حساسیت در حوزه ایمنی راه‌ها در جامعه و در بین متولیان امر و به ویژه عموم مردم به‌عنوان شهروند مقوله ایمنی و تصادفات رانندگی مورد توجه قرار گیرد.


کد خبر 748071

دیگر خبرها

  • ایمن‌سازی ۴۱ نقطه پرحادثه در محورهای مواصلاتی کرمانشاه
  • ایمن سازی ۴۱ نقطه پرحادثه در محورهای مواصلاتی کرمانشاه
  • کاهش تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو
  • بزرگداشت روز ملی ایمنی حمل و نقل در لرستان
  • خط کشی ۳هزار و ۵۰۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی سیستان و بلوچستان
  • لزوم جلوگیری از احداث ابنیه در مجاورت جاده‌های گیلان
  • خط کشی ۳۵۰۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی سیستان و بلوچستان
  • خط‌کشی ۳۵۰۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۲
  • اجرای اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محورهای مواصلاتی مازندران
  • کاهش تلفات تصادفات رانندگی نیازمند اقدامات فرهنگی است