Web Analytics Made Easy - Statcounter

نبود علائم هشدار راهنمایی و رانندگی،خط کشی های غیراستاندارد،نبود خط کشی و نبود تابلوهای مسیرنما در جاده های هرمزگان از جمله مشکلات رانندگان و گردشگران نوروزی در جاده های هرمزگان است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از فرهنگ کده؛ محرومیت زیر ساخت های جاده ای پایتخت اقتصادی کشور انگار تمامی ندارد و شهروندان این استان فراموش‌ شده اند چرا که باید برای کمترین نیازهای منطقی و انسانی جان دهند تا مسئولان از خواب غفلت بیدار شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همان طور که می دانید قرار دادن و نصب تابلو مسیرنما و علائم راهنمایی و رانندگی مناسب و راهنمایی گردشگران در استان ها و شهرهای گردشگری، آسان ترین راه حفظ جان انسان ها و یا دستکم نجات آنها از آشفتگی است اما متاسفانه علائم جاده ای در جاده های هرمزگان حال ناخوشی دارند.

نصب چند تابلوی مسیرنما و علائم راهنمایی و رانندگی خیلی راحت تر از احداث جاده است و جاده های استان هرمزگان با هزینه های هنگفت ساخته می شود  و از طرفی علائم رانندگی آن یا نصب نشده یا سالیان است که خمیده و توان ایستادن ندارند؛ در واقع تمام زحمات جمعی از متخصصان و کارکنان از بین می رود و از پیامدهای این غفلت نیز خسارات جانی و مالی خواهد بود.

معمای تابلوهای خمیده علائم راهنمایی و رانندگی در جاده های هرمزگان و نبود حفاظ های ایمنی ماجرای پیچیده ای شده به طوری که از رانندگان اتوبوس های بین شهری و کامیونداران گرفته تا مسافران روزهای تعطیلات نوروز و تابستان از نبود این تابلوهای مناسب و حفاظ های ایمنی در برخی مسیرهای جاده ای گلایه دارند.

نبود علائم هشدار راهنمایی و رانندگی،خط کشی های غیراستاندارد،نبود خط کشی و نبود تابلوهای مسیرنما در جاده های هرمزگان از جمله انتقاد شدید و مشکلات رانندگان و گردشگران نوروزی از زیر ساخت های نامناسب جاده ای پایتخت اقتصادی کشور است.

روستاهایی شرق هرمزگان حتی از یک تابلو برای معرفی خود ندارد

روستاهای شرق هرمزگان به خصوص شهرستان بشاگرد زیر سایه بی توجهی مسئولان و ناعدالتی حتی از یک تابلو که معرفی روستا و  مسیر نما و علائم راهنمایی و رانندگی باشد را ندارد که این بیداد محرمیت زیر ساخت های جاده ای را نشان می دهد.

مسیرهای صعب‌العبور روستاهای شهرستان بشاگرد کم هم نیستند از 170 روستا 90 درصد آنها فاقد راه ارتباطی هستند و هنوز مسئولی به این منطقه سرکشی نکرده و وقتی از مردم روستا نام مسئولانشان را می‌پرسی اظهار بی‌اطلاعی می‌کنند.

تابلوهایی که راهنمایی نمی‌کنند

محمد کریمی زاده، یکی از رانندگان بندرعباسی در رابطه با نبود علائم راهنمایی و رانندگی در جاده های جنوب کشور، اظهار کرد: تابلوهای نشان دهنده سرعت، کاهنده های سرعت رانندگان را مجبور به پیروی می کند اما در جاده های بندرعباس و شهرستان های آن این تابلو ها دیده نمی شود و اگر هم دیده شود تخریب شده است.

این راننده هرمزگانی افزود: کاهش آمار تصادفات جاده ای و ایجاد فرهنگ صحیح رانندگی مربوط به داشتن تابلوهای اعلام در جاده ها است اگر این تابلوها در جاده بندرعباس-حاجی آباد و بندرعباس-میناب و....نصب شود، به طور حتم آمار تصادفات کمتر می شود. 

کریمی زاده افزود: در طول مسیر میناب - بشاگرد یا بالعکس تابلو اعلانات مسیرنما و فاصله نما وجود ندارد و این موضوع، سبب افزایش تصادفات شده است. 

پایان ده ها زندگی در محور بندرکرگان میناب

محور بندرکرگان - میناب یکی دیگر از مسیرهای استان هرمزگان که نام آب را به جاده مرگ تغییر داده اند سالیانه ده ها قربانی دارد اما با این وجود مسئولان هیچ تدبیری برای کم عرض بودن جاده، آسفالت غیر استاندارد و فرسودگی بیش از حد نیاندیشیدند.

اسماعیل ملاحی، دهیار دهستان بندرکرگان شهرستان میناب در گفتگو با خبرنگار فرهنگ کده ،با شاره به وضعیت این جاده، اظهار کرد: جاده دهستان بندر کرگان راه ارتباطی چندین روستا است ولی به دلیل غیر استاندارد بودن ،عرض کم و نداشتن شانه روزانه شاهد تصادفات جاده ای منجر به مرگ هستیم.

دهیار دهستان بندرکرگان افزود: در سال 90 پنج تن از معلمان مینابی دبستان حارث در این مسیر  به علت کم عرض بودن جاده و نداشتن شانه جان خود را از دست دادند همچنین در سال 92 ، طغیان دو رودخانه که در مسیر بندر گرگان وجود دارد منجر به مرگ  دو مرد کهنسال شد.

ملاحی خاطرنشان کرد: انتظار می رود مسئولان برای رفع مشکلات این محور اقدام اساسی کنند چرا که روزانه به آمار متوفیان این جاده افزوده می شود و خانواده های زیادی را داغدار عزیزانشان می کند.

شناسایی نقاط حادثه خیز جاده های هرمزگان

سرهنگ علی اسفندانی فرمانده پلیس راه هرمزگان از شناسایی 22 نقطه حادثه خیز در جاده های استان خبر داد و گفت: در جاده های هرمزگان 22 نقطه حادثه خیز شناسایی شد و  این نقاط با نصب یک تابلو آشکار سازی شده است.

فرمانده پلیس راه هرمزگان اظهار کرد: جاده بندرعباس-حاجی آباد با ۹ نقطه ، بیشترین نقاط حادثه ساز را در جاده های استان دارد.

سرهنگ اسفندانی افزود: نصب تابلو، خط کشی، نصب مانع و علائم ایمنی از فعالیت های اجرا شده در نقاط حادثه خیز جاده بندرعباس حاجی آباد بوده است.

وی گفت: نقاط حادثه خیز در جاده های شرق هرمزگان هنوز به صورت کامل آشکار سازی نشده و نیازمند است تابلوها و علایم ترافیکی بیشتری نصب شود.

فرمانده پلیس راه هرمزگان خاطر نشان کرد: بیش از 70 دوربین در جاده های استان سرعت خودروها را کنترل می کنند.

انتهای پیام/ 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۵۷۵۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم جلوگیری از احداث ابنیه در مجاورت جاده‌های گیلان

به گزارش خبرنگار مهر، اسدالله عباسی عصر شنبه در نشست ایمنی راه‌های استان با گرامیداشت هفتم اردیبهشت ماه روز حمل و نقل و ایمنی اظهار کرد: در کنار اعمال جرایم رانندگی، علائم رانندگی و نصب دوربین‌های نظارتی می‌تواند در کاهش آمار تصادفات مؤثر و بازدارنده باشد.

استاندار گیلان خط‌کشی راه‌ها و تقویت روشنایی جاده‌ها را نیز برای افزایش ایمنی رانندگی لازم و ضروری دانست و افزود: از آنجا که پلیس راهنمایی و رانندگی نمی‌تواند در همه جا مستقر باشد باید نسبت به نصب دوربین‌های نظارتی اقدام شود تا قبل از وقوع هر حادثه جاده‌ای و تصادف، با متخلفان اعمال قانون شوند.

عباسی هدایت عابران برای استفاده از پل‌های عابر پیاده را هم موضوعی ضروری خواند و تصریح کرد: نصب سرعت گیر نمی‌تواند به تنهایی در کاهش حوادث جاده‌ای کمک کننده باشد چه بسا همین افزایش تعداد سرعت گیرها به عاملی در جهت حوادث رانندگی تبدیل شوند.

وی بیان داشت: آمار ورود خودروها به استان گیلان بسیار بالاست بنابراین طبیعی است که در چنین وضعیتی آمار تصادفات و تلفات جاده‌ای زیاد باشد که البته باید برای کاهش آن همه دستگاه‌های ذیربط همکاری کنند.

عباسی با بیان اینکه کنار گذر کوچصفهان قادر به هدایت ترافیک نیست، گفت: باید از تغییر کاربری و احداث ابنیه در مجاورت جاده‌ها جلوگیری به عمل آید زیرا چنین سازه‌هایی اهمیت بزرگراه‌ها که اعتبارات زیادی برای احداث آن صرف می‌شود را زیر سوال می‌برد.

استاندار گیلان عنوان کرد: سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور باید متناسب با شرایط استان‌ها در مورد آنها تصمیم گیری کند زیرا در بعضی استان‌ها تعداد زیادی کنارگذر و پل احداث شده اما در برخی استان‌ها مانند گیلان و شهر رشت این کار صورت نگرفته است.

عباسی بیان داشت: در کنار نصب دوربین‌های هوشمند، اداره کل راهداری و پلیس راهور باید همکاری بیشتری با یکدیگر داشته باشند تا بتوانیم آمار تصادفات در جاده‌های گیلان به خصوص در محور سراوان به سمت امامزاده هاشم و ورودی سنگر به سمت سیاهکل را کاهش دهیم.

کد خبر 6090242

دیگر خبرها

  • کاهش تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو
  • جان باختن ۶۱ نفر در استان کرمان به دلیل قاچاق سوخت و اتباع غیرمجاز
  • بزرگداشت روز ملی ایمنی حمل و نقل در لرستان
  • لزوم جلوگیری از احداث ابنیه در مجاورت جاده‌های گیلان
  • نقاط حادثه خیز جاده‌های گیلان شناسایی و رفع شود
  • وقوع بیش از ۵۰۰۰ تصادف در جاده‌های استان کرمان
  • جان باختن ۶۱ نفر در استان کرمان به دلیل قاچاق «سوخت و اتباع غیرمجاز»
  • ۲۷ مصدوم در حوادث رانندگی جاده های استان سمنان
  • از درشکه تا اتومبیل؛ یک قرن فرهنگسازیِ ناتمام
  • چرا کسی پاسخگوی عدم پرداخت حقوق کارگران شهرداری نیست